HoRECA

Toimitamme tuotteitamme koko maahan. Mehut, hillot, hyytelöt, tuoreet marjat,  pakastemarjat ja sienet – kaikki tuotteemme kulkevat logistiikkamme kautta aina lämpötilasäädeltynä.

Olemme erikoistuneet leipomoiden, pitopalveluiden, julkisten keittiöiden, ravintoloiden ja kahviloiden palveluun. Olemme toimineet useiden kuntien ja kaupunkien sopimustoimittajana jo vuosikymmenien ajan.
Kutsu edustajamme käymään, niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne.
Ota yhteyttä suoraan joko puhelimella tai sähköpostitse.


Tiivistemehut ja täysmehut

Valmistamme kaikki mehumme kylmäpuristetuista marjoista. Käytämme lähes kaikkia saatavilla olevia pohjoisia marjoja.
LUE LISÄÄ >


Kuivatut marjat, hedelmät
ja sienet

Tarjoamme laajan valikoiman kuivattuja marjoja, hedelmiä ja sieniä. Valikoimassamme on ilmakuivattuja kokonaisia marjoja, makeutettuja pehmeitä marjoja ja marjajauheita sekä ilmakuivattuja sieniä. LUE LISÄÄ >Hillot ja hyytelöt

Valmistamme perinteiset marjaisat hillot sokeroituna tai hedelmäsokeroituna. Meiltä saat myös paistonkestävät hillot.
LUE LISÄÄ >


Sienet

Meiltä löytyy ympärivuotisesti laaja valikoima metsäsieniä sekä Suomen metsistä että Baltiasta.
Ryöppäämme kaikki sienet nopeasti ja säilömme ne miedossa suolaliemessä.
LUE LISÄÄ >Pakasteet

Tarjoamme laajan valikoiman pakastetuotteita. Toimitamme ne aina asiakkaillemme tehokkaan ja luotettavan kylmäketjumme kautta.
LUE LISÄÄ >


TUOREMARJAT

Meiltä saat kaikki satokauden marjat ja sienet tuoreina ja puhdistettuina. Satokausi alkaa huhti-toukokuussa korvasienistä ja päättyy marraskuussa karpaloihin ja suppilovahveroihin.
Hankimme tuoretuotteet Suomesta ja valikoiduilta tavarantoimittajiltamme ulkomailta. Toimitamme tuotteet tehokkaan ja luotettavan kylmäketjumme kautta, aina asianmukaisesti pakattuina.