Sopimusvalmistus

Valmistamme juomia, hilloja, täytteitä ja muita tuotteita asiakkaiden haluamalla tavalla – aina tehokkaasti ja tarpeiden mukaan joustaen. Oma tuotekehityksemme ja laaja yhteistyöverkostomme takaavat laadukkaan lopputuloksen
ideasta tuotteeksi.

 

JUOMAT

Valmistamme laajan valikoiman erilaisia juomia asiakkaidemme toiveiden tai reseptien mukaan. Onko sinulla pelkkä idea tuotteesta tai valmiit komponentit joista haluat tietynlaisen tuotteen?
LUE LISÄÄ >


Pakastus

Pakastamme marjasi ja muut tuotteesi tehokkaasti ja nopeasti. Nykyaikaisten laitteidemme ansiosta pakastustulos on aina erinomainen tuote-erän koosta riippumatta. Myös pakastettujen tuotteiden kontitus ja kuljetus onnistuu luotettavasti ja joustavasti.


 

Hillot ja täytteet

Onko hillojen ja täytteiden valmistaminen yrityksellesi haasteellista ajankäytön, tilan tarpeen, raaka-aineiden saatavuuden tai jonkin muun syyn vuoksi? Etkö saa mieleistäsi hilloa markkinoilta?
LUE LISÄÄ >


MEHUJEN PURISTUS

Puristamme mehuja asiakkaidemme omista marjoista ja hedelmistä. Sekä pienet että suuret erät onnistuvat joustavasti ja laadukkaasti. Tarvittaessa myös suodatamme ja pastöroimme mehut puristuksen jälkeen. LUE LISÄÄ >Kuivaus

Haluatko kuivata marjasi tai sienesi? Kuivaamme tuotteesi kokonaisena, jauheeksi tai rouheeksi. Sekä ilmakuivaus että pakastekuivaus onnistuvat meillä tehokkaasti ja laadukkaasti suuriinkin määriin.